Velg blant ulike stilarter på dine eiendomsfoto

Når boligen skal selges, er det viktig at den presenteres fra sin beste side. Våre ulike stilarter gir deg som eiendomsmegler/selger mulighet til å velge et uttrykk som passer nettopp din bolig!

Standard

Denne stilen skyver potensialet til hvert bilde, samtidig som vi prøver å holde utseendet relativt naturlig. Belysning/utjevning av skygger / demping av høylys. Vi benytter oss av en mer avansert opptaksmetode og lyssetting, der utsikt gjennom vinduer blir fremtredende og bildene vi få klare farger og god kontrast.

Nøytral

Profilen har en full redigeringsprosess og holder det estetiske spillet i lys- og skyggeområder. Vi verdsetter og opprettholder dynamikken i lysfordelingene, og prøver ikke å jevne ut bildet. Imidlertid lyser vi bildene noe og jevner lyset ut til en viss grad når det gir en tydelig forbedring.  Fotograferingen består av primært naturlig lys i objektet og omgivelsene.

Magasin

Denne interiørstilen fremhever lyset i de fleste av alle stilene våre. Effekten av den lyse utsikten gjør at øynene trekkes mot rommet. De nedtonede fargene og mangelen på detaljer i skygger / høylys gir en mer drømmende enn realistisk atmosfære av bildene.
Magasinstil brukes med fordel på eiendommer med mye lys som strømmer inn fra vinduer og spesiell karakter.