Boligfoto

Boligfoto er førsteinntrykket i salgsprosessen og skal vekke kjøperens interesse.

Vi er et team med profesjonelle fotografer med lang erfaring, som visualiserer det som er unikt ved boligen. Våre fotografer er trent i å framstille boligens særpreg og opptatt av å få frem det salgsfremmende ved akkurat din bolig.

«Don't shoot what it looks like. Shoot what it feels like»

 

Dronefoto

Dronefoto vil være med på å fremheve eiendommens unike beliggenhet, nabolag, friareale, tomt, nærheten til buss, barnehage og skole som igjen kan være med på å vekke interessen. Her vil man vise en helhet av eiendommens eksteriør og dens beliggenhet.

Virtual staging

Vis potensialet i eiendommen uten å fysisk style boligen. Tradisjonell boligstyling kan ofte være en dyr og tidkrevende prosess. Digital styling vil til sammenligning være både kostnadseffektivt og tidsbesparende.

Næringsfoto

Vi leverer skreddersydde fotopakker rettet mot næringseiendom. Våre dyktige fotografer har bred bakgrunn og erfaring innen kategorier som hoteller, næringsutleie, treningssentre, utstillingslokaler og butikker.

Med vårt portable studio kan vi gjenskape innbydende materiale slik du ønsker for dine lokaler.

«Husk at ditt uttrykk er andres inntrykk»

Flotte plantegninger i 2D og 3D

Planløsninger er viktige for alle som vurderer sitt nye hjem. Tegningenes primære oppgave er å illustrere planløsningen, og det legges derfor mindre vekt på møblering og materialet. Boligfoto presenterer de faktiske forhold og du overlater til plantegningen å selge mulighetene til et drømmehjem!